Select Page

Netti Casino Online

Viime viikkoina Arto Halosen nimi on ollut suomalaisen urheilukansan huulilla. Tällaisella rakkaudentunnustuksella siis avaan 35. toimintavuoden. Kenties teitä, kunnioitetut kuulijani, huvitti otsikkoni Kesäyliopistot aurinkoa aikuiskoulutuksen sateenvarjon alle”, mutta valinta oli perusteltu. Aikuiskoulutus – niin ammatillinen kuin yleissivistävä – on lähes kliseeksi muuttunut avainsana, jolla kuitenkaan ei ole varaa jähmettyä eikä kulua. Eduskunnan sivistysvaliokunnassa on vielä käsiteltävänä laki työvoimapoliittisesta koulutuksesta ja ammatillisten kurssikeskusten muuttamisesta ammatillisiksi aikuiskoulutuskeskuksiksi. Käsittelyyn ennen kesälomaa vielä tulee opintotukea koskeva lainmuutos, jossa kokeiluna ollut aikuiskoulutusopintoraha on tarkoitus saattaa vakinaiseksi. Myös kesäyliopistojen asemaa on käsitelty halllituksen kertomuksen yhteydessä. Kaiken kaikkiaan aikuiskoulutuksen kenttä elää lainsäädännöllisesti, taloudellisesti, sisällöllisesti.

Diesel noin 75 eurosenttiä litra, tankataan. Ruplan kurssi näyttää menettäneen parikymmentä prosenttia ostovoimastaan viime kesään verraten, eli Suomi on tullut venäläisille turisteille kalliimmaksi. Maisema kuin missä tahansa Suomessa. Tuntuu taas kerran, että Karjala on meiltä vain Venäjällä lainassa.

Mun mielestäni tämä ei edes ole tämän pelin heikkoutta, vaan se yksinkertainen totuus, että niin kauan kun WoWi on voimissaan, ei kukaan voi edes kuvitella haastavansa sitä tismalleen samalla käyttöliittymällä, idealla ja konseptilla www.onlinekolikkopelit.com. Pyörä on keksittävä uudestaan ja pelaajat löytyvät siten. SW: The old Republiciin lähti paljon mun ikäisiä kavereita joille suurelle osalle morpit olivat aidosti uusi kokemus. Ja moni heistä on ihmetellyt mulle ääneen että “kuinka ihmiset jaksaa käyttää näihin aikaansa”? Itse pohdin samaa, mutta vastaus taitaa piillä tuolla raidaamisen puolella. Itse en osallistunut yhden yhteen, koska taas kerran 30 -vuotiaan yrittäjän elämä ja aikataulutus ei toimi sillä tavalla.

Kirjan lopussa on luettelo kirjan tekohetkellä (keväällä 2017) tiedossa olevista vankileireistä eri puolilla Pohjois-Suomea. Ainakin Rovaniemen ja Kemijärven osalta listassa on puutteita ja osin virheellisiäkin tietoja. Olen itse luetteloinut yhdessä tämän blogisivuston artikkelissa Rovaniemen alueen tiedossa olevat vankileirit ja niitä löytyy huomattavasti enemmän kuin kirjan luettelossa. Seitsosella ei kirjan tekovaiheessa ollut näitä tietoja käytettävissä, mutta kun seuraavaa luetteloa tehdään, niin ne voidaan sinne lisätä ja tehdä tarpeelliset korjaukset. Selvää on, että kun tutkimus edistyy, vankileirejä voi löytyä vielä lisääkin, vaikka varmaankin nyt ollaan jo aika lähellä lopullista määrää.

Epävarmassa taloudessa yritysten täytyy varmistua siitä, että niillä on toimiva tapa mitata energiankulutustaan. Epicorin energianhallintaratkaisun avulla käyttäjät voivat tuottaa raportteja, joista voidaan nähdä toteutuneet säästöt ja mitata kestävän kehityksen toimenpiteitä. Tätä kautta lisäinvestoinnit kestävän kehityksen tukemiseen ovat selkeitä ja ymmärrettäviä.